Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde
Logo
Biri travbane
Biri travbane
Biri travbane
Untitled Document

Selskap

La din dag bli akkurat slik du vil! Utfordre oss gjerne!

Familiebegivenheter, vennelag, firmasammenkomster og andre selskapeligheter får en flott ramme på Honne. Her har vi ulike størrelser på lokalene slik at du får ditt eget lokale for ditt arrangement. Honnehallen er en flott sosial samlingsplass hvor en både kan ha dans og få noe godt i glasset.

Kjøkkenet ordner med menyer som spenner fra de mest ekslusive festmenyer til de mer «jordnære» og helnorske rettene vi kjenner. Ønske om noe utenlandsk? Heller ikke noe problem. For ditt selskap er det dine ønsker som gjelder.

Tømmerkoia ligger på et høydedrag rett bak hotellet; med nydelig utsikt utover Mjøsa og Ringsaker-landet! I tømmerkoia er det plass til 35 personer. Her er dere helt alene og i tillegg til god plass inne er det god uteplass med plass til mingling, grilling, aktiviteter og hva en ellers måtte ønske.

Kom gjerne oppom og ta en prat med oss for hva vi kan tilby – ta samtidig en kikk på de forskjellige lokalene og fasilitetene som finnes.

«Bryllupseksperter»

Gjennom vår erfaring med mange bryllup, store som små, har vi klart å bygge et vel fortjent renommé med solide referanser.


Vi setter all fokus mot brudeparet, og under hele planleggingen er vi til disposisjon med nyttige tips og anbefalinger.


Les mer »

Vi kan også tilby bl.a:

 • Konfirmasjon
 • Barnedåp
 • Jubileum
 • Minnesamvær
 • Etc.
 • Untitled Document
  1

  Skal du ha dåp, bryllup eller konfirmasjon i 2017?

  Rammen for en flott dag kan ikke bli bedre enn her på Honne. Vi har lange tradisjoner med å gjøre akkurat ditt selskap til en minnerik dag. Konfirmasjon, barnedåp, bryllup, jubileum eller andre selskapeligheter; ingen utfordring for liten, ingen for stor.

  1

  Skytesimulator

  Vår mest unike aktivitet foregår under Auditoriet, der Biri Jeger- og Fiskerforening har bygd opp sin skytesimulator. Det skytes med laser i både hagla og rifla på de mange ulike viltmål og blinker. Spennende er det både for erfarne jegere og for helt uerfarne å se hvor skuddene sitter og hvem som treffer mest.

  Honne i mai

  Topp utstyrt konferanse i nydelige omgivelser

  Ingenting skal mangle på en konferanse på Honne. Gode møterom med riktig belysning og god ventilasjon gir en nødvendig ramme for en vellykket konferanse. I tillegg til topp teknisk utstyr er det alltid kaffe/ te og frukt tilgjengelig for våre konferansegjester, vi mener det er viktig med påfyll av energi gjennom dagen.

  Kapasitet u-bord Klasser. Kino Kvm Takhøyde
  Auditoret   150 150 200 m2 4,2 m
  Sal 1 30 54 90 90 2,9 m
  Sal 2 30 40 50 73 2,8 m.
  Sal 3 20 22 30 46 3,0 m.
  Møterom 4 28 40 50 75 2,4 m.
  Tårnrommet, rundt bord 10-12     25 3,0 m.
  Honnehallen       200 2,4 m.

  Tall oppdatert pr. 14. september 2012