Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde
Logo
Biri travbane
Biri travbane
Biri travbane
Untitled Document

Mat og drikke

Vi er kjent for god mat, og legger ned mye arbeid og energi for å opprettholde vår status som «god matleverandør»! De som har opplevd våre bugnende buffeter eller en nydelig festmiddag kommer gjerne tilbake for mer.

Matopplevelsen er en viktig del av oppholdet – om ikke den viktigste delen. Vi gir deg solide frokoster, bugnende lunsjbord og velsmakende middager. Vi skreddersyr gjerne også din egen meny – utfordre oss gjerne!

Spisesalen på Honne har flott utsikt mot Mjøsa og bygdene på Ringsaker, så du kan nyte den flotte utsikten sammen med den gode maten.

Med fyr på peisen og god mat og drikke, blir middagen det sosiale høydepunktet under oppholdet.

Spisesalen gir fleksible rammer for oppsett, i det daglig med standard oppsett er det plass til 110 personer. Det blir plass til flere personer med litt ommøblering.

Eget lydanlegg med trådløs mikrofon sikrer at alle får med seg eventuelle taler.

Velbekomme!

Illustrasjon

Maten hos oss er
noe av det vi er mest stolt av!


Våre kokker legger sin sjel i å lage og presentere mat som ikke bare kjennes som, men som også er hjemmelaget. Alt brød og rundstykker bakes og stekes her og så langt mulig bakes også kakene til kaffeen.

Vi ønsker deg et smakelig måltid !

Untitled Document
1

Skal du ha dåp, bryllup eller konfirmasjon i 2017?

Rammen for en flott dag kan ikke bli bedre enn her på Honne. Vi har lange tradisjoner med å gjøre akkurat ditt selskap til en minnerik dag. Konfirmasjon, barnedåp, bryllup, jubileum eller andre selskapeligheter; ingen utfordring for liten, ingen for stor.

1

Skytesimulator

Vår mest unike aktivitet foregår under Auditoriet, der Biri Jeger- og Fiskerforening har bygd opp sin skytesimulator. Det skytes med laser i både hagla og rifla på de mange ulike viltmål og blinker. Spennende er det både for erfarne jegere og for helt uerfarne å se hvor skuddene sitter og hvem som treffer mest.

Honne i mai

Topp utstyrt konferanse i nydelige omgivelser

Ingenting skal mangle på en konferanse på Honne. Gode møterom med riktig belysning og god ventilasjon gir en nødvendig ramme for en vellykket konferanse. I tillegg til topp teknisk utstyr er det alltid kaffe/ te og frukt tilgjengelig for våre konferansegjester, vi mener det er viktig med påfyll av energi gjennom dagen.

Kapasitet u-bord Klasser. Kino Kvm Takhøyde
Auditoret   150 150 200 m2 4,2 m
Sal 1 30 54 90 90 2,9 m
Sal 2 30 40 50 73 2,8 m.
Sal 3 20 22 30 46 3,0 m.
Møterom 4 28 40 50 75 2,4 m.
Tårnrommet, rundt bord 10-12     25 3,0 m.
Honnehallen       200 2,4 m.

Tall oppdatert pr. 14. september 2012