Bilde
Logo
Biri travbane
Biri travbane
Biri travbane
Untitled Document

Bryllup

La erfarne folk ta seg av din viktigste dag!

Gjennom vår erfaring med mange bryllup, store som små, har vi klart å bygge et vel fortjent renommé med solide referanser. Vi setter all fokus mot brudeparet, og under hele planleggingen er vi til disposisjon med nyttige tips og anbefalinger.

For ditt selskap er det dine ønsker som gjelder, og vi tilrettelegger det slik at din drømmedag blir akkurat slik du ønsker.

Vårt kjøkken er viden kjent for sin fantastiske mat, og ordner med menyer som spenner fra de mest eksklusive festmenyer til de mer «jordnære» og helnorske rettene vi kjenner.

Våre lokaler passer for grupper opp til 100 personer, i tillegg har vi salonger og mingleområder som gjør at hver enkelt begivenhet under selskapet foregår i passende lokaler. Vi tilbyr selvfølgelig også overnatting.

Ta kontakt i dag for en hyggelig bryllupsprat!

Hvorfor velge oss til ditt bryllup?

 • Lang erfaring
 • Kjøkken kjent for god mat
 • Store og gode minglearealer
 • Alle rettigheter
 • Overnattingsmuligheter
 • Sentral beliggenhet på Innlandet og gode transportmuligheter
 • Naturskjønne omgivelser
 • Skreddersøm av dine ønsker
 • Gratis parkering med 250+ parkeringsplasser
 • Untitled Document
  1

  Skal du ha dåp, bryllup eller konfirmasjon i 2017?

  Rammen for en flott dag kan ikke bli bedre enn her på Honne. Vi har lange tradisjoner med å gjøre akkurat ditt selskap til en minnerik dag. Konfirmasjon, barnedåp, bryllup, jubileum eller andre selskapeligheter; ingen utfordring for liten, ingen for stor.

  1

  Skytesimulator

  Vår mest unike aktivitet foregår under Auditoriet, der Biri Jeger- og Fiskerforening har bygd opp sin skytesimulator. Det skytes med laser i både hagla og rifla på de mange ulike viltmål og blinker. Spennende er det både for erfarne jegere og for helt uerfarne å se hvor skuddene sitter og hvem som treffer mest.

  Honne i mai

  Topp utstyrt konferanse i nydelige omgivelser

  Ingenting skal mangle på en konferanse på Honne. Gode møterom med riktig belysning og god ventilasjon gir en nødvendig ramme for en vellykket konferanse. I tillegg til topp teknisk utstyr er det alltid kaffe/ te og frukt tilgjengelig for våre konferansegjester, vi mener det er viktig med påfyll av energi gjennom dagen.

  Kapasitet u-bord Klasser. Kino Kvm Takhøyde
  Auditoret   150 150 200 m2 4,2 m
  Sal 1 30 54 90 90 2,9 m
  Sal 2 30 40 50 73 2,8 m.
  Sal 3 20 22 30 46 3,0 m.
  Møterom 4 28 40 50 75 2,4 m.
  Tårnrommet, rundt bord 10-12     25 3,0 m.
  Honnehallen       200 2,4 m.

  Tall oppdatert pr. 14. september 2012